Thuis Productennatuurlijke botanische uittreksels

Van de wijnstok (Rotan) Thee het Uittreksel, Dihydromyricetin (DHM) 98%, Ampelopsin

Klantenoverzichten
De goede dienst en werkelijk veel vriendschappelijk…

—— Zeven Kunze

De kwaliteit is zeer goed, is de ervaring Groter!

—— Andrew

Nutrifirst is onze betrouwbare partner!

—— Phillip

Onze samenwerking is meer dan 15 jaar! Groot!

—— Romein

Wij zijn zeer gelukkig met de productkwaliteit, ook was de mededeling door het proces hoogste tarief. Behandelend was u zeer gemakkelijk, aangezien zij goed geïnformeerd en nuttig is

—— Jonherder

Ik ben online Chatten Nu

Van de wijnstok (Rotan) Thee het Uittreksel, Dihydromyricetin (DHM) 98%, Ampelopsin

China Van de wijnstok (Rotan) Thee het Uittreksel, Dihydromyricetin (DHM) 98%, Ampelopsin leverancier
Van de wijnstok (Rotan) Thee het Uittreksel, Dihydromyricetin (DHM) 98%, Ampelopsin leverancier Van de wijnstok (Rotan) Thee het Uittreksel, Dihydromyricetin (DHM) 98%, Ampelopsin leverancier Van de wijnstok (Rotan) Thee het Uittreksel, Dihydromyricetin (DHM) 98%, Ampelopsin leverancier

Grote Afbeelding :  Van de wijnstok (Rotan) Thee het Uittreksel, Dihydromyricetin (DHM) 98%, Ampelopsin

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Nutrifirst
Certificering: Kosher,Halal
Modelnummer: Uittrekselpoeder

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 25kg
Prijs: USD50-300/kg
Verpakking Details: 25kg/fiber trommel, trommel Grootte: hoge 510mm, 350mm diameter
Levertijd: drie weken
Levering vermogen: 5000KG per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: Fijn Gebroken wit Poeder Latijnse Naam: Ampelopsisgrossedentata (hand-Mazz) W.T.wang
Specificatie: Dihydromyricetin (DHM) 98%min Toepassing: Geneeskunde, additief voor levensmiddelen, dieetsupplement
Pakket: 25kg/fiber trommel Houdbaarheidsperiode: twee jaar

Van de wijnstok (Rotan) Thee het Uittreksel, Dihydromyricetin (DHM) 98%, Ampelopsin

 

Basisinformatie:

 

Productnaam Het Uittreksel van de wijnstokthee (Dihydromyricetin)
Latijnse Naam Ampelopsisgrossedentata (hand-Mazz) W.T.wang
Delen van Extractie Blad van wijnstokthee
Hoofdingrediënt Dihydromyricetin (98%min)
Kleur Fijn gebroken wit poeder
Toepassing Gezondheidszorgproducten
Pakket 25kg/fiber trommel (40cmX50cm) of als uw verzoek
Opslag De opslag in koele en droge plaats, blijft van sterk licht weg.
Houdbaarheid Twee jaar wanneer behoorlijk opgeslagen.

 

De inleiding van de wijnstokthee

 

De boom van de wijnstokthee is een zeldzame en typische theeboom, die als de thee van de draakboot wordt bekend, de thee van de draakbakkebaard, die in hellingsstruiken groeien of het valleibos van de meters van 1300-1950, is beschouwd als legendarische gezondheidsthee. De studies hebben aangetoond dat vinetea het effect van het verminderen van ontsteking heeft, die hoest verlichten, en ook een sterk remmend effect op gemeenschappelijke bacteriën in voedsel heeft.

Geschreven in de Inzameling van Chinese Kruidengeneeskunde, heeft de wijnstokthee een glycolaroma en de aard is koel. Het kan koorts en alcoholisme verlichten, reumatiek, strengthenthe lichaam en veel andere functies behandelen. De wijnstokthee is rijk aan flavonoids, aminozuren, vitaminen, proteïnen en essentiële spoorelementen, waaronder flavonoids en dihydromyricetin bijzonder hoog zijn.

 

Dihydromyricetininleiding

 

Dihydromyricetin (DHM) is een natuurlijk uittreksel van wijnstokthee. Eeuwenlang, is DHM gebruikt in traditionele Chinese geneeskunde om katers te behandelen en alcohol te verlichten.

Flavonoids zoals stafylokok en dihydromyricetin in wijnstokthee zijn de belangrijkste actieve componenten, en hun MIC en MBC zijn fundamenteel hetzelfde als berberine, en de vrije basis het reinigen activiteit is tussen 73,3 en 91.5%.It kan oxydatieve schade in het lichaam verminderen, het verouderen ook vertragen, en levermisvorming en weefselnecrose verminderen.

Dihydromyricetin (DHM) kan alcoholintoxicatie verlichten, AFL verhinderen, hepatocyte degeneratie remmen en de frekwentie van leverkanker verminderen. In dit geval, wordt dihydromyricetin beschouwd als goed product voor het verbeteren van ZODEactiviteit, het beschermen van de lever en het elimineren van dronkenschap. Het kan ook als middel tegen oxidatie in voer worden gebruikt om de escherichia coli, aflatoxin, en de vorm in voer te controleren, die de smaak van vlees van pluimvee helpen verbeteren.

 

Dihydromyricetinvoordelen

 

Dihydromyricetin is flavonoid met hoge biologische activiteit, die wordt gebruikt om leverziekten, katers en vasculaire sclerose te behandelen. Het wordt wijd gebruikt als anti-oxyderend en bewarend in voedsel om vrije basissen, ontsteking en lipiden te verminderen op te houden en hoestend de lever te beschermen. Het wordt gebruikt in vele industrieën zoals gezondheidszorgproducten, persoonlijke verzorgingproducten, additieven voor levensmiddelen en voersupplementen helpen immuniteit, de aanwinst van het verhogings dagelijkse gemiddelde, voeropname en voerefficiency opvoeren.

  • Bescherm lever

Dihydromyricetin heeft een sterk remmend effect op de verhoging van alt en AST in serum. Het kan serum totale bilirubine verminderen. Het heeft een sterk effect van het verminderen van transaminase en geelzucht. Het helpt van dronkenschap terugkrijgen en vermindert zeer katersymptomen. Het wordt wijd gebruikt als drugvoorbereiding voor ademhalingsbesmetting en alcoholisme.

Het maakt de lever alcohol metaboliseren sneller, vermindert uw BAC, en maakt sneller u meer alarm en volledig alarm.

  • Verhinder hersenen oxydatieve spanning

Zoals we allen weten, het drinken zou de alcohol oxydatieve spanning in de hersenen verhogen. Gelukkig, heeft het onderzoek aangetoond dat dihydromyricetin een efficiënt middel tegen oxidatie is. Het nemen van dihydromyricetin na één nacht van het drinken is een goede manier om de verhoogde oxydatieve spanning tegen te gaan die door te drinken wordt veroorzaakt. Dihydromyricetincan remt MDA-vorming en heeft sterk anti-oxyderend effect.

  • Heb het effect van de alcoholterugtrekking

Één van de opwindendste ontdekkingen van recent onderzoek naar DHM is dat het alcoholisme kan behandelen door alcoholgebruik te verminderen. Hoewel meer onderzoek nodig is om te bevestigen of het nuttig is, toonde een recente studie aan dat DHM tekens van alcoholterugtrekking, met inbegrip van tolerantie, verhoogde bezorgdheid, en gevoeligheid aan beslagleggingen kan tegengaan.

  • Elimineer de vrije basis in lichaam en hebben anti-oxyderend effect

Het uittreksel van de wijnstokthee kan lipideperoxidatie effectief verminderen. Het kan de oxydatieve schade op een afstand houden van vrije basissen aan anti-oxyderende enzymen in het lichaam, waarbij de anti-oxyderende capaciteit van het menselijke lichaam wordt verbeterd. Het wordt gebruikt in voedselanti-oxyderend en bewaarmiddelen.

  • Heb antibiotisch en anti -anti-inflammationeffect

Het uittreksel van wijnstokthee heeft een sterk remmend effect op goudhoudende stafylokok - en bacil - subtilis. Het kan aflatoxin, aspergillus niger, penicillium, zwarte vorm, goudhoudende stafylokok verbieden - en goudhoudende stafylokok -.

  • Verminder bloedsuiker en bloedlipide
  • kan het niveau van het bloedlipide in muizen verminderen. Het kan de schade verminderen van hoog bloedlipide aan levercellen en anti-oxyderende capaciteit verbeteren. Het vermindert ook de hoge niveaus van de bloedsuiker.

 

DihydromyricetinSafety en Bijwerkingen

Dihydromyricetin (DHM) is een volledig veilig en natuurlijk supplement. Het is niet-toxisch en heeft geen bijwerkingen wanneer ver genomen in dosissen meer dan de geadviseerde dosis.

Dihydromyricetin (DHM) is de enige drugkandidaten voor de behandeling van de wanorde van het alcoholgebruik. Het heeft geen belangrijke bijwerkingen. Een dierlijke studie probeerde ooit om giftigheid te vinden, maar het toont geen bijwerking.

Van de wijnstok (Rotan) Thee het Uittreksel, Dihydromyricetin (DHM) 98%, Ampelopsin

Contactgegevens
Nutrifirst Biotech Inc.

Contactpersoon: Nutrifirst

Tel.: +8613953298926

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)