Thuis ProductenVitamine C Dieetsupplement

De anti-oxyderende van de het Voedselsupplementveiligheid van de Beschermingsvitamine c Koele en Droge Opslag

De anti-oxyderende van de het Voedselsupplementveiligheid van de Beschermingsvitamine c Koele en Droge Opslag

  • Antioxidant Protection Vitamin C Food Supplement Safety Cool And Dry Storage
  • Antioxidant Protection Vitamin C Food Supplement Safety Cool And Dry Storage
  • Antioxidant Protection Vitamin C Food Supplement Safety Cool And Dry Storage
 • Antioxidant Protection Vitamin C Food Supplement Safety Cool And Dry Storage

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Private Label
  Certificering: GMP
  Modelnummer: Aanhoudende Versie Micropellets

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 300000pcs
  Prijs: USD10-50/1000pcs
  Verpakking Details: 20kg/carton, 39*39*33cm
  Levertijd: Vier weken
  Levering vermogen: 10 miljoen PCs per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Verschijning: Micro-korrels Hoofdingrediënten: Vitamine C (als Calciumascorbate)
  Specificatie: 500mg of vanaf uw verzoek Functie: Als buffer opgetreden voor, niet Zuurrijk
  Pakket: in massa, verschroeit de fles, doos, Houdbaarheidsperiode: twee jaar
  Hoog licht:

  vitamin c effervescent tablets

  ,

  vitamin c soluble tablets

  Van de vitamine C (Calciumascorbate) 500mg Aanhoudende Versie de Korrelscapsules voor Anti-oxyderende Protecction

   

  Basisinformatie:

  Productnaam De vitamine C ondersteunde de Capsule van Versiekorrels
  Oorsprong van Capsule Gelatinecapsule of Veggie capsule
  Grootte 1#, 0#, 00# of als uw verzoek
  Hoofdingrediënten Vitamine C 500mg (als Calciumascorbate) of als uw verzoek
  Kwaliteit Tot norm
  Pakket In massa, fles, blaar of doos
  Opslag De opslag in koele en droge plaatsen, blijft van sterk licht weg.
  Houdbaarheid 2 jaar wanneer behoorlijk opgeslagen.

   

  Beschrijving

  Calciumascorbate is een samenstelling met de moleculaire formule CaC ₁ ₂ H ₁ ₄ O ₁ ₂. Het is het calciumzout van ascorbinezuur, één van minerale ascorbates. Het is ongeveer 10%-calcium door massa. Als additief voor levensmiddelen, heeft het het e-aantal euro 302. Het wordt goedgekeurd voor gebruik als additief voor levensmiddelen in de EU, de V.S. en Australië en Nieuw Zeeland.

  Calciumascorbate is een vorm van vitamine C die ook wordt gebruikt om deficiëntie van vitamine C in patiënten te verhinderen of te behandelen die genoeg van de vitamine van hun diëten niet nemen. Dit product bevat ook calcium. Wanneer opgenomen, Calcium wordt Ascorbate in de maag gehydroliseerd die calcium en ascorbate ionen geven. Het maag hydrochlorid zuur zet dan dit ascorbate ion in ascorbinezuur om. Volgens dit is er geen nettostijging in de zure concentratie van de maag.

  Zowel worden het calcium als de vitamine C van calciumascorbate goed geabsorbeerd. Een populair vitamine Csupplement die calciumascorbate en kleine hoeveelheden andere vormen van vitamine Ceisen het bevatten wordt beter dan supplementen geabsorbeerd die enkel ascorbinezuur bevatten, maar het bewijsmateriaal voor dit is strijdig zijnd.

  Calciumascorbate is een grote bron van vitamine C als u voor de zuurheid verbonden aan de meeste vitamine Csupplementen gevoelig bent. Onze SR-korrelscapsule bevat zuivere die calciumascorbate binnen harde shell wordt ingekapseld een vitamine Csupplement van uitstekende kwaliteit zonder de zuurheid te vormen.

   

  Verschil tussen Ascorbinezuur en Calciumascorbate

  Chemisch zijn deze twee samenstellingen verschillend slechts in één atome, aangezien Calciumascorbate calciumzout van acorbic zuur is. Calciumascorbate, is alkalische vorm en alkalize het bloed wheres het ascorbinezuur als genoemde zure vorm is en het bloed zal verzuren. De supplementen met ascorbinezuur bevatten 100% van vitamine C, terwijl Calciumascorbate de supplementen combinatie van calcium en ascorbinezuur zijn, die ongeveer 890 tot 910 mg vitamine C in de vorm van ascorbinezuur per 1.000 mg van supplement voorzien, van de waaier van 90 tot 110 mg van calciumbedrag.

  Volgens het Bureau van Dieetsupplementen, worden de ascorbinezuursupplementen geabsorbeerd bijna eveneens als het ascorbinezuur dat natuurlijk in voedsel aanwezig is. Zowel worden het calcium als het ascorbinezuur goed geabsorbeerd van calciumascorbate. Nochtans, heeft men getoond dat de populaire supplementen die van vitamine Ccombinaties calciumascorbate en kleine hoeveelheden andere vormen van vitamine C bevatten beter dan supplementen geabsorbeerd worden die slechts ascorbinezuur bevatten, nochtans is het bewijsmateriaal voor dit twijfelachtig.

  In zeldzame gevallen kunnen de ascorbinezuursupplementen u ertoe bewegen om bijwerkingen, zoals maagpijn, het zuur of diarree te ervaren, dan calcium kan ascorbate een betere optie zijn omdat het calcium als zure buffer werkt. Nochtans, is het relevantere bewijsmateriaal nodig om te bewijzen dat deze vorm bijwerkingen vermindert. Ook, zeer belangrijk is dat calciumascorbate het calcium bijvult dat in urine wordt afgescheiden aangezien het chelating eigenschappen van Vitamine C bevat.

  Het verdraaglijke hogere opnameniveau voor calciumascorbate supplementen is 2.500 mg/per-dag met het rekening houden van het met andere voedsel en de supplementen u verbruikt. De patiënten zouden moeten vermijden verbruikend meer ascorbinezuur in meer dan het verdraaglijke hogere opnameniveau van 2.000 mg per dag tenzij de arts anders zegt. Het nadelige gevolg met inbegrip van maagklemmen, diarree, misselijkheid en een vermindering van de absorptie van vitamine B-12 en koper kan worden veroorzaakt. De patiënten met gediagnostiseerde hemochromatosis, zouden vitamine Csupplementen moeten vermijden aangezien zij verhogingen absorptie kunnen strijken. Bovendien kan de hoge ascorbinezuuropname de niveaus van de bloedsuiker en risico van hartkwalen bij diabetici verhogen. Het ascorbinezuur kan ook met het volgende van drugs in wisselwerking staan: NSAIDs, antacida, bloedverdunners, tetracycline, chemotherapiedrugs en proteaseinhibitors. Calcium-ascorbed aldus is kan als veiliger supplement in zulke gevallen worden beschouwd.

  Door Calciumascorbate te nemen, zal de vitamine C meer calcium niet dan opgenomen dat verwijderen. Ook Calcium zal Ascorbate is altijd betere oplossing dan Natriumascorbate omdat het natrium bloeddruk en ook voor elk 500 mg van natriumascorbate kan opheffen, 60 mg natrium worden opgenomen. Natriumascorbate wordt gemakkelijk gescheiden in natrium en ascorbate aangezien het natrium geen chelaat vormt.

  Als neutraal zout, calcium heeft ascorbate natuurlijke zachtheid met talrijke voordelen als bron van vitamine C en calcium. Het is zacht aan de maag en helpt vervangend calcium dat de vitamine C uit het systeem zou kunnen verwijderen. Calciumascorbate wordt geadviseerd voor atleten en de bejaarden maar ook voor hen die hun spier en beenderen wil versterken en het verouderen proces verminderen.

   

  • AANHOUDENDE LANGZAME VERSIE: Ononderbroken voordelen over een langere periode!
  • HOOGSTE KWALITEITSformule: Onze Vitamine C werd geformuleerd en werd geadviseerd door de grootste Vitamine Cmeningen. 

  De anti-oxyderende van de het Voedselsupplementveiligheid van de Beschermingsvitamine c Koele en Droge Opslag

  Contactgegevens
  Nutrifirst Biotech Inc.

  Contactpersoon: Nutrifirst

  Tel.: +8613953298926

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Beste Producten
  Andere Producten